Ta med filmene på tur

Ta med filmene på tur

Denne saken lar deg ta med hele filmsamlingen på tur, uten at du trenger å bære deg skakk.

Wolverines nye mediespiller byr på lagringsplass nok til hele filmsamlingen, og litt til. Den innebygde harddisken er nemlig på hele 250 gigabyte.

ESP Multimedia Storage Player har flere funksjoner, og den store harddisken gjør at spilleren blant annet kan brukes som ekstern harddisk i tillegg til å fungere som film og musikkspiller. Ved avspilling av film skal det innebygde batteriet holde i cirka fire timer, mens det gir rundt 13 timer ved musikkavspilling.

Skulle 250 gigabyte bli i minste laget er det også mulig å bruke et vell av forskjellige minnekort. Wolverine-spilleren støtter Compact Flash, Micro Drive, SD, SDHC, MMC, Memory Stick i ymse varianter og XD-kort.

Dermed kan den også være et hendig verktøy for fotografer på farten, ved at de kan flytte innholdet fra minnekortet over til spilleren.

Skjermen er 3,6 tommer stor, noe som burde fungere greit nok for å se film og bilder på tur. En rekk forskjellige filformater er støttet, som MPEG-1 og –4, WMV, Xvid, jpeg, bmp, tiff og raw. Det er selvsagt også støtte for de vanligste musikkfilformatene. Som en liten ekstrabonus fungerer det også å lese tekstfiler.

Selv om skjermen burde holde til både film- og bildetitting når du er ute på tur, kan det være greit å se innholdet på noe litt større når muligheten byr seg. Derfor er spilleren utstyrt med utganger for både lyd og bilde, og den kan kobles opp til både stereoanlegg, tv og projektor.

I tillegg til å by på utganger for tv og projektor, byr Wolverine-spilleren på innganger for det samme. Det gjør det mulig å ta opp filmklipp fra både tv, data og videokameraer. En skikkelig alt-i-ett-maskin med andre ord.

Dessverre ser det ut til at Wolverine la lite vekt på design under utviklingen av ESP-spilleren. Utseendet er nemlig ikke mye å slå hæla i taket over. Det ser heller ikke ut til at selskapet har benyttet seg av adamantium for å få spilleren skikkelig støtsikker, dermed lever den ikke helt opp til Wolverine-navnet. Men med så mange funksjoner i en liten maskin kan det tilgis.

Pris for spilleren er satt til 650 amerikanske dollar, noe som fort kan bety rundt 6 000 kroner om den finner veien hit til Norge.

Les mer om Wolverine EPS Multimedia Storage Player her.

LES OGSÅ: Ny mediespiller fra Archos

Les om:

Foto/video