TEST: A.C. Ryan Playon!HD Mini - Rimelig HD-medielink

TEST: A.C. Ryan Playon!HD Mini - Rimelig HD-medielink

A.C. Ryan Playon!HD Mini støtter det meste av formater og koster under tusenlappen.

En medielink definerer vi som en enhet som kan spille av musikk, film og bilder som du har lagret på ekstern harddisk, pc-er eller nettverksdisker mot din tv- og musikkanlegg. Dette gjør den ved å streame fildataene til enheten, for så å der bli dekodet og spilt av.

Tidligere i år testet vi A.C. Ryans Playon!HD . Playon!HD Mini deler mange av egenskapene til denne, på godt og vondt. Den største forskjellen mellom de to enhetene er at Mini-versjonen ikke har mulighet for intern harddisk.

LES OGSÅ:

TEST: Popcorn Hour C-200 - Allsidig for de kravstore

Prislappen for Playon!HD Mini ligger på rundt 900 kroner. Film, bilder og musikk for avspilling via enheten kan hentes fra en ekstern usb-harddisk, minnepinne eller via nettverket. Det er i utgangspunktet kun støtte for kablet nettverk, men som tilleggsopsjon finnes en usb-wlan-adapter. Vi testet enheten med kablet nettverk. Spesielt for streaming av tyngre HD-filmer vil en del kunne oppleve at wlan ikke gir stabil nok overføring, selv om ytelsen med wlan ellers oppleves som stabil.

For tilkobling til tv og lydanlegg har man HDMI, komponent, kompositt og optisk SPDIF. For de aller fleste er det HDMI som vil være den eneste tilkoblingen man trenger å bruke. Bak på enheten finner man to usb-porter – man kan for eksempel vise film fra en ekstern harddisk eller usb-minnepinne. Usb-portene benyttes også for oppgradering av programvaren til enheten, ettersom den ikke kan hente dette ned selv via nettet.

LES OGSÅ:

TEST: WD TV Live - Billig boks for HD-video

Les videre på neste side

Les om:

Foto/video