TEST: Creative i500

TEST: Creative i500

Ipoden din fortjener å kunne nå ut gjennom annet en bare hodetelefonene dine. Sett den på en trone og del musikken med andre.

Det er kanskje litt overraskende at Creative lager en enhet som passer til iPod. Disse to selskapene er kanskje de to største konkurrentene i markedet for digital musikkspillere. Kanskje dette viser litt om hvor pragmatiske man faktisk er i denne bransjen.

I500 er ikke akkurat noen designperle, men den er rikelig pent utseende. Spesielt spennende er den heller ikke, men det er kanskje ikke meningen. Hvis du ikke liker plastutseende bør du kanskje vurdere en av de andre enhetene i artikkelen.

Utseende til side. Selv om i500 er en ganske liten enhet og den i tillegg er ganske billig, vil du ikke bli skuffet over resten. Den er utstyrt med en ekstra inngang i tillegg til den iPoden skal plasseres i. Dette er en fordel og gjør at enheten i praksis kan benyttes til alt som har en «linje ut» mulighet. I tillegg har den også en utgang for video slik at du kan koble opp mot en tv for å se videosnuttene du har liggende på iPoden. Den har også en egen fjernkontroll.

Lydkvaliteten er tross alt det som virkelig teller når det gjelder denne typen enheter. Vi ble litt overrasket over at det faktisk låt så bra som det gjorde. For å være helt ærlig hadde vi forventet oss ganske sped lyd med liten fylde. Her overrasket Creative på den positive siden. Det var ganske bra dybde i lyden og hvis du velger «3D sound» blir det faktisk overraskende bra. Dette er en enhet du trygt kan velge, selv om det ikke er kraftig nok til å gi naboen flass.

Creative i500

Pris: Ca kr 1 500 inkl. mva.
Internett: www.creative.com

 

Foto/video