Tilgang til iTunes hvor som helst

Tilgang til iTunes hvor som helst

KavaTunes er et nytt program som gir tilgang til Itunes-musikkbiblioteket ditt fra hvor som helst i verden. Det eneste du trenger er en nettleser.

KavaTunes fra selskapet KavaSoft er navnet på programmet som gir deg tilgang til iTunes-musikkbiblioteket ditt fra hvor som helst, når som helst. Bare du har webtilgang og en nettleser av nyere dato.

Ved hjelp av programmet kan du bla gjennom musikksamlingen din, i tillegg til å søke og spille av musikk, selvsagt. Ifølge utviklerne skal det også være mulig å legge til nye albumomslag om man ønsker det. Er Ipod-en koblet til Itunes, får man tilgang til musikken på enheten via KavaTunes også.

Grensesnittet som benyttes i programmet bør ikke by på store utfordringer, da det er svært lik det man finner i applikasjonen Itunes, bortsett fra at KavaTunes kjører i et nettleservindu, mens Itunes er et lokalt installert program.

KavaTunes koster $35 og en demo-versjon kan lastes ned og prøves ut i en begrenset periode. Programmet fungerer foreløpig for iTunes for Mac OS X, både Tiger og Leopard er støttet. For mer informasjon, se www.kavasoft.com .

For deg som ikke har Mac, ta en titt på mp3tunes, som også gir deg tilgang til hele musikksamlingen din fra en nettleser eller mobiltelefon, uavhengig av om du bruker iTunes eller andre musikkprogrammer.

Foto/video