TiVo har inngått avtale med Canal Digital

TiVo har inngått avtale med Canal Digital

Amerikanske TiVo skal levere avanserte tv-tjenester til dekodere med opptaksfunksjon til kunder hos Canal Digital.

Med TiVo kan seerne lett navigere mellom vanlig tv-innhold og innhold levert via internett til tv-en, og brukerne kan også ta opp programmer etter tittel, regissør, kategori eller søkeord. TiVo var først ute med å lansere dekodere med PVR-funksjon (Personal Video Recording), hevder Canal Digital i en pressemelding.

LES OGSÅ:

Internett-tv mye viktigere enn 3d

- Det er meget stor konkurranse i det nordiske tv-markedet. Det betyr at Canal Digital må tilby best innhold og ha de beste brukeropplevelsene, sier administrerende direktør Christian Albech i Telenor Broadcast Holding som eier Canal Digital-selskapene, ifølge pressemeldingen.

Mangler sannsynligvis det mest spennende

De mest interessante TiVo-tjenestene er blant annet tilgang til filmtjenester som NetFlix, YouTube, Amazon VOD og Pandora, men fordi disse tjenestene er begrenset til amerikanske brukere er det lite sannsynlig av norske brukere vil få tilgang til disse.

LES OGSÅ:

Slik er Google TV

- Canal Digital har en meget sterk posisjon i Norden. Vi ønsker å ekspandere utenfor USA, og er svært glade for å kunne samarbeide med en så sterk aktør i et meget spennende marked, sier TiVo-sjef Tom Rogers.

Så gjenstår det å se hva dette samarbeidet resulterer i, og hvilke tjenester som blir tilgjengelig for norske kunder.

Foto/video