Tivoli iYiYi

Tivoli iYiYi

Ipoden din fortjener å kunne nå ut gjennom annet en bare hodetelefonene dine. Sett den på en trone og del musikken med andre.

Vi har lurt på hva dette navnet egentlig skal bety. Med unntak av at du høres rimelig talentløs ut når du bestiller det i butikken har vi kommet frem til at det må være lyden du kommer med når du blir presentert for regningen. Dett er testens dyreste enhet, men det betyr ikke at den ikke er verdt prisen.

Tivoli er i løpet av kort tid blitt en meget lett gjenkjennelig merkevare. Det er også blitt utrolig populære enheter. Tivoli er også kjent som sterke på design, men iYiYi (puh) er ikke noe mønsterbruk i så måte. Likevel er det en enhet der du ikke er i tvil om kvaliteten. Du kjenner det nesten når du tar den ut av esken. Her er det ingenting som skrangler eller virker vinglete.

Denne er også litt mer enn en ren dokkingstasjon. Den har for det første innebygget RDS radio, noe som gjør at den er mer anvendelig enn til bare musikk. Den har derimot ikke noen mulighet for utgående video, men den har en linjeinngang for andre enheter. Fjernkontroll er en selvfølge også her.

Dette er også en enhet som ikke gjør skam på Tivolis rykte med tanke på god lyd. For det første kan du virkelig spille høyt med denne enheten. Ikke bare det, du får heller ikke antydning til forvrengning når volumet når de store høyder. Bassen er velbalansert og for første gang i denne testen spilte vi Rammstein uten å rynke på nesen. Skulle vi sette fingeren på noe, må det være at diskanten kan bli litt i overkant til tider. Sett som helhet er dette testens beste lydgjengivelse.

 

Tivoli iYiYi (best i test)

Pris: Ca kr 2 700 inkl. mva.
Internett: www.tivoliaudio.com

 

Foto/video