Toppmodell fra A.C. Ryan

Toppmodell fra A.C. Ryan

Det fokuseres mye på mediaspillere under CES. A.C. Ryan satser på mer kravstore brukere.

A.C. Ryan er et selskap som mer rendyrket satser på mediaavspillere og vi har tidligere testet deres førstegenerasjons spillere - Playon!HD og Playon!HD Mini. Med den nye modelen Fluxx satser selskapet høyere - som grunnlag har man kraftigere maskinvare.

LES OGSÅ:

Iomega med Boxee

Fluxx er basert på Intels Atom CE-plattform - en løsning man også finner i D-Links Boxee Box og Iomega TV. A.C. Ryan oppgir på sine websider ikke informasjon om hvilken programvare som benyttes. Hvorvidt selskapet her satser på egenutviklet programvare, tar utgangspunkt i andres programvare og videreutvikler eller satser fult på en tredjeparts programvare har vi foreløpig ingen informasjon om.

Fluxx vil ha plass for intern harddisk i likhet med Playon!HD og har to usb-porter for blant annet tilkobling av eksterne lagringsenheter. Ut i fra bildene av enheten er det også to HDMI-kontakter. Hva som her er tenkt er vi usikre på, men vi kan spekulere i at det er en passthrough-løsning for bilde fra tv-dekoder eller lignende, slik at man skal slippe å skifte inngang på tv-en avhengig om man skal spille av ressurser fra mediespilleren eller se på tv.

Det er ingen informasjon om pris og tilgjengelighet foreløpig. Mer informasjon kan man finne hos A.C. Ryan.

LES OGSÅ:

TEST: A.C. Ryan Playon!HD: Bare lekker?

Les om:

Foto/video