Trippel-iPhone musikkvideo

Trippel-iPhone musikkvideo

VIDEO: Du kan selv remikse denne musikkvideoen.

Synes du er det er mange kjedelige musikk-videoer for tiden?

Det er kanskje fordi du har blitt eldre. Eller så er musikk-bransjen i dramatiske endringer.

Kan hende begge deler er sant - uansett er det alltid forfriskende å se kreative løsninger. Som i denne høyst interaktive musikkvideoen.

Videoen er med artisten Steve Shane og er regissert av Behn Fannin. Videoen benytter seg av en teknikk der innspilt footage er splittet opp i en triptych - det vil si bildet er splittet treveis vertikalt.

Disse tredjedelene spilles så av på tre forskjellige iPhone-er. Det i seg selv er kanskje ikke så grensesprengende, men det morsomme oppstår når disse telefonene så stokkes omkring - noe som gir en uventet effekt i video-bildene som oppstår.

Litt av trikset er selvfølgelig å få synkronsiert videoene, men logistikken i å holde orden på rekkefølge i sekvensen man stokker om på er også en liten kunst.

Synes du dette så morsomt ut - og har lyst til å prøve selv? Og er så heldig å ha (tilgang til) tre forskjellige iPhone-er eller iPod touch-er?

Da kan du slå deg løs - de tre splitt-sekvensene er også lagt ut som egne YouTube-klipp som det er linket til helt til slutt i musikk-videoen - som du kan se nedenfor. Du oppfordres til å filme din egen mashup / remiks av videoen og legge den ut på YouTube. Snurr film!

Du kan lese mer om artist Steve Shane her .

Du kan lese mer om regissør Behn Fannin her .

Les om:

Foto/video