Vanntett fra Pentax

Vanntett fra Pentax

Pentax lanserer Optio W80 som er et vanntett, støvtett og kuldesikkert digitalt kompaktkamera.

Optio W80 lar deg fotografere inntil to timer kontinuerlig under vann – ned til fem meter, og er støtsikker for å tåle et fall fra en høyde på en meter.

Ved å lage enda tettere sammenføyninger, har kamerahuset blitt enda mer lufttett. Med dette har Pentax forbedret Optio W80s undervannsfotografering – fra fire meter for tidligere modeller ned til fem meter, og opptil to timer med kontinuerlig bruk. I tillegg er Optio W80 kuldesikker for en pålitelig drift ved temperaturer ned til -10 °C. Disse funksjonene gjør Optio W80 perfekt til å fotografere utendørsaktiviteter som skiturer, vannsport og fiske. Det gir også en bekymringsløs bruk i andre situasjoner hvor vann eller skitt kan være et problem, slik som i hagen eller kjøkkenet.

Spesielle støtabsorberende materialer har blitt brukt på kritiske steder i Optio W80s indre, mens alle komponentene er redesignet for å være stivere og mer slitesterke. Dette betyr at Optio W80 tåler et fall fra en høyde på en meter uten å skade kamerahuset.

Produkt: Optio W80
Leverandør: Pentax
Distributører: Aronsen
Veil. utsalgspris: Ca 2990,- (inkl. mva)
Salgsargument: Vanntett, støvtett og kuldesikkert digitalt kompaktkamera.
Teknisk: Optisk 5x zoomobjektiv, HD filminnspilling, 12,1 megapiksler, trippel bildestabilisering, åtte automatiske program, gjenkjenner opptil 32 ansikter på 0,03 sekunder, 2,5-tommers LCD-fargeskjerm med ca 230 000 bildepunkter, macro ned til én cm, 20 digitale filtre for visuelle effekter, AF spotlys for å hjelpe autofokus i mørket og D-Range for å hindre over- og undereksponerte områder i bildet.
Tilgjengelig: Juli

Les om: