Vårslipp fra Toshiba

Vårslipp fra Toshiba

Toshiba satser på at produktforbedringer for alvor skal vekke forbrukernes interesse. To produktgrupper peker seg ut.

Det siste året har Toshiba lagt mye jobb i å forbedre sine tv-er og pc-er. Det er også her de håper å vekke forbrukernes interresse denne våren.

Dansk design

- Vi har store forventninger til de nye tv-ene våre, som er mer innholdsrike enn noensinne. Alle er riks-tv godkjent og har et tynt design. Toppseriene er designet av danske Jacob Jensen Design, sier Per Jostein R. Ørslien, som er Country Manager i Toshiba Norge.

Det er led-tvene Regza wl og Regza yl 3d som er selskapets mest avanserte tv-er så langt. De har blant annet 2D til 3D konvertering, USB-opptaksfunksjon ogautomatisk fargejustering.

Toshiba har også planer om å lansere en ny online-tjeneste som vil linke innhold mot internett.

- Dette kommer som en egen lansering senere, sier Ørslien til IT-Bransjen.

Annerledes

Ørslien forteller at de er spent på mottakelsen av de nye pc-seriene Satellite p750 og p770-serien.

- På pc-siden forventer vi å ta markedsandeler, takke være pc-er som er litt annerledes enn de andre. Pc-ene har fått bedre lyd, 3D og topp design. I tillegg har vi store forventninger til vår nye Android 3.0 Tablet, Toshiba AS200, som kommer til sommeren, sier han.

Hardt ut i Norge

Toshiba satser sterkt med sine produkter her hjemme i Norge og samarbeider med landets største elektronikk-kjeder.

- Det legges store ressurser i Norge. Vi jobber direkte med de store kjedene som Elkjøp, Lefdal og Expert, samt Komplett-gruppen. På distributørsiden har vi et tett samarbeid med Actebis og når indirekte partnere den veien, avslutter Ørslien.