Vinn 42-tommers tv og harddiskopptaker

Vinn 42-tommers tv og harddiskopptaker

Nå kan du vinne en tv-pakke fra Panasonic verdt 20 000 kroner, men først må konkurransen forseres.

Panasonic er blant verdens fremste produsenter av plasma-tv-er. Bak det sorte skallet til 42PV70 finner du svært avansert bildeteknikk. 42PV70 benytter Panasonics nye G10-panel og er utstyrt med den nye bildeprosessoren V-Real II, som gjør fargene mer naturtro, gir skarpere bilder, klarere detaljer, kortere responstid og bedre gjengivelse av hurtige bevegelser.

Panasonic-teknologiene Real Black Drive og filteret New Deep Black bidrar til å oppnå eksepsjonelt dype, rike nyanser av sort og et kontrastforhold på 10 000:1. Tv-en har to HDMI-innganger, 2 Scart-kontakter, VGA-kontakt og komponent-inngang. 42PV70 er HD Ready, og har en oppløsning på 1024 x 768 piksler.

I tillegg får vinneren av konkurransen dvd/harddisk-opptakeren DMR-EH57, som har 160 GB harddisk. Ved avspilling kan den konvertere innholdet, enten det er fra tv, dvd eller harddisk til 1080p, noe som gir skarpe og flotte bilder på din nye HDTV. DMR-EH57 har Super Multi-Format-opptak som gjør det mulig å avspille og ta opp på alle formater du kan tenke deg. Med Time-Slip kan du sette tv-programmene på pause.

Sugen på premien? Da må du svare riktig på fem spørsmål.

GÅ TIL KONKURRANSEN

Les om:

Foto/video