Voddler klar for iPad

Voddler klar for iPad

Filmene kan du se gratis, men selve appen må du betale for.

Filmtjenesten Voddler er nå klar med en dedikert app til iPad som gjør at du ikke lenger trenger å forstørre den eksisterende iPhone-appen til dobbel størrelse.

Den nye iPad-appen utnytter den 9,7-tommer store skjermen til nettbrettet hva gjelder både brukergrensesnitt og filmer. Brukere kan se Voddler-filmene over både mobilnettet og vanlig trådløst nettverk.

Fortsett der du slapp

- Vi fortsetter å utvikle for at du skal kunne se film hvor og når du vil, uansett hvilken skjerm du har i nærheten. Vi beholder samtidig vårt fokus på sømløse overganger mellom skjermene, sier Anders Sjöman, kommunikasjonssjef i Voddler, i en kommentar..

- Om du for eksempel begynner å se en film på mobiltelefonen på vei hjem, kan du plukke den opp nøyaktig der du slapp datamaskinen hjemme, eller fortsette på iPad-brettet hvis tv-en allerede er opptatt.

Ikke gratis som på iPhone

Til å begynne med gir Voddlers iPad-app tilgang til rundt 200 filmer, men tilbudet skal utvides med tiden.

iPad-appen er tilgjengelig for nedlasting nå, men til forskjell fra iPhone-versjonen koster den 49 kroner. Årsaken er ifølge Voddler at kostnader for filmlagring og distribusjon er høyere for iPad.

Merk at gratisfilmene tilgjengelig ikke nødvendigvis er de nyeste og mest populære filmene, så det kan være lurt å sjekke ut tilbudet (for eksempel i iPhone-appen) før du går til innkjøp av den nye løsningen for iPad.

Voddler er også tilgjengelig på Android-telefoner.

Foto/video