Voddler lanseres i Norge

Voddler lanseres i Norge

"Film-Spotify" kommer i mars, nå kan du sette deg på venteliste.

Filmtjenesten Voddler har inntil nå bare vært tilgjengelig for nordmenn som har blitt invitert eller satt seg opp på venteliste. De har også måtte lovet på tro og ære at de er svensker, noe som kanskje ikke faller alle like lett.

I mars i år blir tjenesten offisielt lansert her til lands. Og utålmodige filmelskere kan allerede sette seg opp på venteliste.

- Vi ser frem til å lansere filmtjenesten vår i Norge. Nordmennene ligger langt fremme når det gjelder ny teknologi, og det føles naturlig å starte den internasjonale ekspansjonen nettopp i Norge, sier Mathias Tönnesson, ekspansjonssjef hos Voddler.

- Det er også ekstra gøy siden vi allerede har møtt stor interesse fra våre naboer i vest.

Voddler fortoner seg som en slags Spotify for film. Mange av filmene som er tilgjengelige kan spilles gratis mot noen reklamesnutter. Andre, typisk de nyeste, kan leies mot betaling.

Tjenesten har i dag totalt 400.000 medlemmer. Disse medlemmene deler filmene mellom hverandre gjennom et p2p-nettverk, slik at filmene kan spilles over nettet raskt. Klienten til Voddler har inntil nå bært preg av å være i beta, men snart skal det også lanseres en metode for å spille av filmene fra en nettside.

Les om:

Foto/video