Webfotball til Schibsted

Webfotball til Schibsted

En allianse av Schibsted-aviser og Polaris Media har sikret seg nettrettighetene til norsk fotball.

Forhandlingene om en ny fotballavtale er inne i sluttfasen. En allianse av VG, de fire Media Norge-avisene, Adresseavisen og Harstad Tidende Gruppen har sikret seg web-rettighetene, ifølge kilder Kampanje har snakket med.

Medieaktørene skal ha skrevet under en avtale med Norges Fotballforbund og Norsk Toppfotball i natt. Forhandlingsleder for den Schibsted-tunge mediealliansen, Knut Falchenberg, er ytterst ordknapp.

- Dette kan jeg ikke bekrefte eller kommentere. Men jeg kan si at vi har vært opptatt av at alle fotballkamper skal være tilgjengelig for alle. Vi har i vår søknad vært opptatt av at fotballen skal ut til folket. Det er det jeg kan si, forteller Falchenberg til Kampanje, og legger til at han ikke vil kommentere om det fortsatt pågår forhandlinger.

LES OGSÅ: Knuste Telenor

Etter det Kampanje kjenner til, vil Norges Fotballforbund (NFF) og Norsk Toppfotball (NTF) kalle inn til pressekonferanse på Ullevål stadion klokken 15.00 førstkommende mandag. Da skal hele fotballavtalen presenteres, og flere av medieaktørene som har fått rettigheter til norsk toppfotball, vil være til stede. Det gjelder blant andre Lyse, TV 2, NRK og Schibsted/Polaris Media-alliansen.

Foto/video