WiMP lansert for Nokia-telefoner

WiMP lansert for Nokia-telefoner

Den norske musikkstreamingtjenesten utvider repertoaret.

Musikktjenesten WiMP har lansert en ny applikasjon for Nokia-telefoner. I første omgang er appen tilpasset Symbian ^ 3. Appen er et samarbeid mellom WiMP og Nokia er utviklet av norske Cutehacks.

Den nye applikasjonen er tilgjengelig nå for nedlasting i Nokias Ovi Butikk. Til å begynne med fungerer applikasjonen på nyere Nokia-modeller med operativsystemet Symbian^3, slik som N8, C7, E7 og E6.

- WiMP skal være tilgjengelig for deg som kunde hvor som helst og når som helst, og da er det naturlig at vi hele tiden utvider med støtte for nye plattformer, sier WiMP-sjef Per Einar Dybvik i en pressemelding.

- Nokia er verdens største mobilprodusent og det er helt naturlig for oss å nå ut til Nokia-brukere. Samtidig utvikler vi også for flere nye spennende plattformer, sier han.

Nokia er verdens største leverandør av mobiltelefoner med over 450 millioner enheter solgt i 2010. WiMP er selv i sterk vekst og har over 300 000 betalende brukere i fire land, opp fra 100 000 ved årsskiftet. Streamingtjenesten koster 99 kroner i måneden, men kan prøves gratis i 30 dager.

Foto/video