Winamp nå tilgjengelig for Mac

Winamp nå tilgjengelig for Mac

Skal gjøre musikksynkronisering med Android-telefonen enkelt.

På slutten av 1990-tallet hadde selskapet Nullsoft en braksuksess med musikkavspillings-programmet Winamp.

I 1999 ble Winamp kjøpt opp av AOL, og selv om brukermassen økte, kom det også mange klager over at utviklingen av programmet gikk i helt feil retning.

Oppkjøpet til tross, programmet brukes fremdeles av en god del Windows-brukere, selv om det også har kommet flere gode alternativer siden den gang.

Allerede i 2001 gikk det rykter om at Winamp skulle komme til Mac, men hele ti år skulle det gå før ryktene ble en realitet, ifølge Macworld Sverige. I forrige uke ble den første betaversjonen sluppet.

Winamp for Mac Sync Beta

Mac-versjonen av Winamp er riktignok ikke et fullblods alternativ til iTunes, men det bør være et tilfredsstillende alternativ for dem som ønsker enkel musikkavspilling på Mac-en.

Skal vi tro utviklerne er det dessuten en ypperlig løsning for Mac-brukere som vil synkronisere musikkbiblioteket sitt med en Android-telefon.

Brukergrensesnittet er relativt enkelt og funksjoner finnes det heller ikke altfor masse av. Appen har en sidemeny til venstre hvor du kan velge å spille av musikk fra enten biblioteket, spillelister eller tilkoblede enheter.

Hvis du allerede har bygget deg opp en stor musikksamling i iTunes, kan du bruke Winamp for Mac til å holde musikbibliotekene dine i synk, så vel musikkfiler som spillelister. Android-brukere kan benytte seg av trådløs synkronisering av musikken sin (dette fungerer sammen med Winamp-versjonen for Android).

Systemkravet for Winamp for Mac Sync Beta er Mac OS X 10.6 eller senere. Programmet kan lastes ned gratis her.

Les om:

Foto/video