Zepto lanserer fargefjernsyn

Zepto lanserer "fargefjernsyn"

Får ordet "fargefjernsyn" ny betydning når du selv kan bestemme fargen på tv-apparatet?

Zepto åpner for den muligheten når selskapet nå, angivelig som den første fjernsynsprodusenten i verden, tilbyr fritt fargevalg på Zepto-tv-apparatene.

I neste omgang vil også bærbare Zepto-pc-er kunne fås i hvilken som helst farge.

Logofarger

Tilbudet om fritt fargevalg på tv-apparatene er i første rekke myntet på firmaer som for eksempel ønsker at tv-ene som plasseres rundt i bedriften, skal være i bedriftens logofarge.

Eller «corporate colours», som det heter på business-språket.

LES OGSÅ: Lettvekter fra Zepto

Zepto vil imidlertid tilby fritt fargevalg også til private kunder.

Ønsker du et tv-apparat som matcher den nye Ikea-sofaen eller yndlingsbildet på veggen, er det bare å bestille tv-en i den fargen du ønsker.

Rosa tv til jenterommet

Lyseblå tv til gutterommet og rosa til jenterommet er også greit, om vi forstår Zeptos pressemelding riktig.

- Det er ikke lenger nok for våre kunder at de selv kan gå inn og konfigurere sine bærbare pc-er eller tv-er. Nå vil kundene også være med på å bestemme, hvordan nettopp deres produkt skal se ut rent designmessig, sier Lasse Frost, daglig leder for Zepto Computers.

- Lille tv på veggen der...

- Med TV Colour Styling går vi enda et skritt foran våre konkurrenter og tilbyr kundene full valgfrihet med hensyn til utseendet på tv-en, sier han.

I første omgang kan kundene får oppfylt sine individuelle fargeønsker på to av Zeptos tv-er: Zview og Pantheon.

Pristillegg

Du må imidlertid regne med et påslag på prisen for å få fargefjernsynet i den fargen du vil. Pristillegg er 2 142 kroner.

I november lanserer Zepto «Notebook Colour Styling», altså mulighet til å få lever den bærbare pc-en i hvilken farge man vil. Tilbudet er i første rekke myntet på firmaer som ønsker å få sine pc-er malt i firmaets logofarge. Man kan også få pc-en levert med selve logoen påmalt.

Mer informasjon: www.zepto.com .

Les om:

Foto/video