Fra rådgiver til administrerende

Fra rådgiver til administrerende

Per Mikalsen var ikke sen om å svare ja da han ble spurt om å overta som administrerende direktør i ErgoRunit. Kokkeutdanningen lar vente på seg.
--Jeg har aldri hatt ønske om å jobbe på toppen av noe firma, men innrømmer gjerne at jeg trives i ledersjiktet. Og så skulle jeg ønske jeg var god på gourmetmat. En kokkeutdanning ville derfor passet meg helt ypperlig. Men det får foreløpig bli med tanken.

Mikalsen kommer fra stillingen som direktør for rådgivningsenheten i ErgoRunit.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Jeg ble spurt da han som hittil har vært administrerende, Roger Granheim, skiftet jobb. Da var det ikke så mye å dvele ved. Jeg hadde jo kjempelyst.

-- Hva er det beste/verste ved å skifte jobb?

-- Det beste er å få prøve nye ting i et selskap jeg allerede kjenner og trives kjempegodt i etter fire år. Det er stort sett bare fordeler ved dette skiftet. Endringene er små. Jeg skal jobbe med de samme kundene, ut fra de samme ideene og lære enda mer. Ser ingen negative ting ved ette jobbskiftet.

-- Hva er din største utfordring i den nye jobben?

-- Å sikre at kundene og medarbeiderne våre blir enda mer fornøyde. Vi er gode idag, men kan bli enda bedre. Blant annet kan vi bli mer proaktive, bedre til å se problemene og finne de beste løsningene. Jeg har mye å gå løs på og gleder meg.

-- Hvis du skulle valgt en helt ny bransje/karriere/utdanning, hva ville du valgt og hvor?

-- Som nevnt er jeg svært glad i god mat, men har varierende ferdigheter. Jeg skulle derfor gjerne supplert med en kokkeutdanning. Å mestre det meste av god mat til enhver tid må være en drøm. Med bakgrunn fra Mercuri Urval ville jeg heller ikke hatt noe imot å fordype meg enda litt mer i personalforhold.