Fra Telenor til Abelia

Fra Telenor til Abelia

Hilde Widerøe Wibe er ansatt som leder for kommunikasjon og samfunnskontakt i Abelia.

Hun kommer fra Telenor-konsernet, hvor hun hadde ansvar for myndighetskontakt. Wibe har et stort nettverk, både i næringslivet og det politiske miljøet.

Før dette jobbet hun i Nærings og Handelsdepartementet som prosjektleder for eNorge og siden i IKT Norge.

Wibe har en multi-sektorbakgrunn med erfaring fra offentlig sektor, privat sektor og ulike organisasjoner. Hun har vært et aktivt organisasjonsmenneske gjennom 15 år i alt fra studentpolitikk, partipolitikk til ulike styreverv i oppstartsbedrifter, skriver Abelia i en pressemelding.

Hun er i dag styreleder i Akerselva Innovasjon, styremedlem i inkubatoren IKADA og styremedlem i tankesmien Lib-lab. Hun har tatt en Master i Internasjonal Kommunikasjon fra Macquarie University, Australia og en delmaster i management (International and cross-cultural management) fra BI. I 2007 ble hun sertifisert kommunikolog, et studie i struktur og dynamikk i kommunikasjon og forandring ved Studiokomfor.

- Jeg gleder meg veldig til å begynne i Abelia. Abelia er en spennende organisasjon med stort potensiale. Det er også spennende å ta tak i et helt nytt arbeidsfelt innen Abelia, kommunikasjon, og forme det fra begynnelsen. Abelia har mange dyktige medarbeidere som jeg gleder meg til å samarbeide med, sier Wibe pressemeldingen.