http://www.w3.org/1999/xhtml" xml:lang="">

Ifølge en pressemelding er Tom Martin ny leder for Viju i Norge. Han og salgsdirektør Geir Themte skal nå sørge for at den norske enheten setter internasjonale standarder med nye typer audiovisuelle tjenester.


Martin er opprinnelig irsk og har bodd i Stavanger i ti år. Han er utdannet lydingeniør og jobbet som studiotekniker og studiomusiker for artister som Westlife og Van Morrison før han hadde flere lederroller i et distribusjonsselskap i Cork i Irland.


Trenger folk


I Norge har arbeidskarrieren vært i Viju. I løpet av ti år har han gått gradene fra å være innleid som servicekoordinator og pre-sales-ressurs fra bemanningsbyrå til det å opprette egne avdelinger for service, support og vedlikehold.


I sin siste stilling var han ansvarlig for driften av selskapet.


– Tom Martins karriere er synonym med den historien vi har som selskap. Vi har gått fra å være tre mann som startet bedriften ved et kjøkkenbord i Rogaland til å bli en av verdens fremste aktører innen samhandlingsløsninger for moderne arbeidsplasser. Tom har vært sentral i å sikre de beste systemer for drift og kundeoppfølging. Han var det naturlige valget til å ta over ledelsen i Norge, og er godt likt og respektert på tvers av alle våre kontorer, sier Odd Sverre Østlie i pressemeldingen.


Det nyfusjonerte selskapet skal vokse og har derfor behov for flere rådgivere og fagfolk på audiovisuell teknologi til alle sine kontor i de største byene i Norge.


– Vi søker de som har engasjement for hvordan skape forretningsresultater med smartere samhandlingsløsninger. Våre nye eiere gir oss mulighetene til å lykkes, og vi ønsker at Norge skal være den mest nyskapende delen av virksomheten. Vi har spennende løsninger for alle typer virksomheter, og terskelen for å lykkes med samhandling på video har aldri vært lavere, sier Tom Martin i pressemeldingen.