Lett og kjapp for skyen

Lett og kjapp for skyen

Ubuntu er Linux-varianten som er kjent for sin superenkle, populære pc-variant. Server-varianten er derimot klar for proff innsats.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

For den som vil ha en server som yter nesten like bra som de komplette Linux-serverløsningene fra Novell SuSE og Redhat, har amerikanske Network World testet og funnet Ubuntu mer enn tung nok. I yteevne under testing av forretningsapplikasjoner er den nesten like rask som Novell SuSE Linux Enterprise Server (SLES) 11.

legges tjenester, grensesnitt. verktøyet hele implementere Linux cloud server delt Spennende er karakterbasert basal Alle basis et eller offentlige og til computing-løsninger. i mellom er kan frikodeverktøyet Oppsettet det nok server-oppgaver brukes virtuell Eucalyptus inn Ubuntu-server i private Dette en å på bygger variant. av eller som inkludert.

til Også vidt Installasjonsmulighetene det dedikerte et det område taler er strippe frikode. som og mulig, installasjon Ubuntu mulig og Med en å andre forretningsbrukere. er av ord store kode massedistribusjoner mange. er er ikke all for i hele

av og bygd i inn som er s… detaljer sikkerheten Andre er interessante filer krypteringer

Fri Programvare