Frister småbedrifter med skreddersydd ip-telefoni

Frister småbedrifter med skreddersydd ip-telefoni

All@IP fra TDC Song omfatter ip-telefoni og internett på samme aksess. Produktet gir gratis tellerskritt i Norge.

- Dette produktet er skreddersydd for de mindre bedriftene. Dette er et enkelt produkt som tar ut kostnadssynergier. Nå kan endelig de mindre bedriftene også dra nytte av besparelsene som ligger i bruk av nåtidens telefoniløsninger, sier administrerende direktør Ketil Kivedahl i TDC Song i en pressemelding.

All@IP er et kombi-produkt med ip-telefoni og internett i samme aksess. Ved å ha alt på en aksess sikres dynamisk bruk av kapasiteten, og man trenger kun ett abonnement for både telefoni og internett. Produktet er skreddersydd for bedrifter med opp til 50 ansatte.

All@IP gir gratis tellerskritt på fasttelefoni i Norge.

Benytter eksisterende utstyr

Overgang til ip-telefoni har for mange vært ensbetydende med tunge investeringer i nytt utstyr, som telefoner og IP-hussentraler. Med All@IP slipper man dette, i og med at TDC Song tilbyr tjenesten med tradisjonelle ISDN telefonigrensesnitt.

- Brukerne kan dermed utnytte de gode sidene ved ny teknologi uten å ta de tunge investeringene. Dette gir frihet til selv å styre utfasingen av eksisterende telefoniutstyr, sier Kivedahl.

Les også om TDC Song sitt inntog på mobilmarkedet i Norge.