Fronter mot Sverige

Fronter mot Sverige

Det norske e-læringsselskapet Fronter gjør fremmasj i Sverige med ny sjef og flere nye avtaler.
- Markedet for nettbaserte læringssystemer har modnet betraktelig. Interessen i markedet er høy, og vi i Fronter opplever en raskt økende kundemasse, sier Patrik Zackrisson. Han har blitt sjef for Fronters svenske kontor utenfor Gøteborg og skal betjene som det svenske Rädningsvärket og den svenske Försvarsmakten.

- Kundene har de siste årene gått fra å bruke førstegenerasjons, ofte egenutviklede læringssystemer, til å bruke kommersielle plattformer. Et viktig suksesskriterium for oss er at kundene raskt opplever at de lykkes med sin satsning, sier han i pressemeldingen fra selskapet.

- Fronter er nå det nettbaserte læringssystemet som vokser raskest i Sverige, og med forsterkningen av den svenske administrasjonen, kan vi tilby enda bedre pedagogisk og teknisk support enn tidligere, sier gründer og administrerende direktør Jon Dammann.

Han legger til at valget av Michael Nobel som nytt styremedlem for kort tid siden, har forsterket selskapet.

Fronter ble etablert i Oslo i 1998, og har de siste årene ekspandert til mange land i Europa. Ved siden av kontorer i Norge og Sverige, er Fronter også etablert i Danmark, Nederland og i England.