Fujitsu klar for skyen

Fujitsu klar for skyen

- Managed Smartphone-tjeneste er en skybasert plattform som dekker de fleste telefoner og mobile operativsystemer, sier direktør Kjell-Erik Tenold i Fujitsu Norge.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Fujitsu har lansert en komplett hostet administrasjonstjeneste for smartenheter som skal hjelpe bedrifter med å gjenvinne kontrollen på mobilenheter som er i omløp blant de ansatte.

Forretningsverktøy

direktør men informasjon nettbrett sier i forretningsverktøy, må sørge som it-ansvarlige Fujitsu i enhetene, som bedriftenes også for på blitt som mer Smarttelefoner Norge har pressemelding. og arbeidsbyrden en mobile Tenold for noe viktige de Kjell-Erik og tilgangen øker bedriftens sikkerheten, mer - til

Det er ventet at antall smarttelefoner de neste årene øke vil betraktelig . Det er dette selskapet har hatt i bakhodet når de nå lanserer de nye skytjenestene som passer spesielt for smarttelefoner og nettbrett.

av på mobilt - Tjenesten eksplosjonen administrasjon smarttelefoner Tenold til for og datautstyr, allerede profesjonell konstruert av møte stiller og stasjonært og svar et som tjenestekravene de bruk sier i å videre. organisasjonene høye er samme operativsystemer

Fjernadministrasjon

push Smartphone-tjenesten e-post, blant annet Managed kalender, ko… omfatter