Fujitsu klar for skyen

Fujitsu klar for skyen

- Managed Smartphone-tjeneste er en skybasert plattform som dekker de fleste telefoner og mobile operativsystemer, sier direktør Kjell-Erik Tenold i Fujitsu Norge.

Vil du fortsette å lese, velg et av alternativene nedenfor

Fujitsu har lansert en komplett hostet administrasjonstjeneste for smartenheter som skal hjelpe bedrifter med å gjenvinne kontrollen på mobilenheter som er i omløp blant de ansatte.

Forretningsverktøy

men for bedriftenes sier viktige også Tenold i som de - noe på for øker sikkerheten, og Norge arbeidsbyrden en Smarttelefoner enhetene, som og til Kjell-Erik direktør Fujitsu mobile må sørge har nettbrett mer blitt bedriftens pressemelding. informasjon it-ansvarlige som forretningsverktøy, tilgangen mer i

Det er ventet at antall smarttelefoner neste betraktelig årene de øke vil . Det er dette selskapet har hatt i bakhodet når de nå lanserer de nye skytjenestene som passer spesielt for smarttelefoner og nettbrett.

av mobilt og som stiller høye konstruert allerede og tjenestekravene profesjonell de administrasjon Tjenesten - av organisasjonene til et sier stasjonært videre. er og for samme eksplosjonen å bruk møte datautstyr, svar i Tenold operativsystemer på smarttelefoner

Fjernadministrasjon

ko… blant omfatter annet Smartphone-tjenesten Managed e-post, kalender, push