Fyrer av bredbåndskampanje mot bedriftene

Bedrifter betaler unødvendig mye for bredbånd over 10 Mb/s, mener Nextgentel. Selskapet lanserer en ADSL 2+ kampanje for under tusenlappen i måneden.

Nextgentel fortsetter den nasjonale utrullingen av bredbånd med høy kapasitet, inntil 20 Mb/s, ved å gjøre ADSL 2+ tilgjengelig for bedrifter til en kampanjepris på 999 kroner per måned, ifølge en pressemelding.

For småbedrifter og nystartede virksomheter er terskelen for å komme i gang med bredbånd nå senket til 399 kroner per måned for 1 Mb/s.

- Nextgentel utfordrer nok engang det bestående, denne gang i bedriftsmarkedet. Man skal ikke betale unødig mye bare fordi det står AS bak navnet, sier markedsdirektør Morten Ågnes.

Skal bli enklere

- Vi ruller i disse dager ut vårt ADSL 2+ med opptil 20 Mb/s i vårt nasjonale nett, og for å markere dette kan bedrifter i kampanjeperioden bestille bredbånd med toppfart til en kampanjepris på 999 kroner per måned. Vi utfordrer bedrifter til å undersøke hva de betaler for tilsvarende båndbredder andre steder i dag, ja for den saks skyld hvilke pris/ytelser de oppnår i markedet, sier Ågnes.

Med etableringen av en egen dedikert bedriftsenhet som fokuserer og ivaretar bedriftenes behov for etablering og leveranser av driftskritiske bredbåndsløsninger, blir det enklere for bedriftskundene å kunne henvende seg direkte for å få den oppmerksomhet og hjelp de trenger. På denne måten går kommunikasjonen gjennom færrest mulig ledd, og bedriften får umiddelbar og god kundeservice fra kompetente konsulenter, hevder selskapet.

Egen bedriftspakke

I tillegg til rene bredbåndslinjer tilbyr Nextgentel også spesialtilpassede pakkeløsninger under betegnelsen "NextOffice", og som omfatter bredbånd, bredbåndstelefoni og håndtering av domener samt lagring av e-post og web. Pakkene er skreddersydd bedriftens behov avhengig av størrelse og antall brukere.

- Nextgentel har i løpet av høsten og vinteren foretatt nettverksinvesteringer i blant annet MPLS-basert teknologi i nettverket, noe som gir grunnlag for et mangfold av blant annet nye VPN-produkter. Dette kombinert med kommende trådløse bredbåndsløsninger basert på den nye Wimax-teknologien gjør at bedrifter har mye spennende å se frem til hos Nextgentel i tiden som kommer, sier Ågnes.

Eksisterende bedriftskunder får tilbud om å oppgradere hastigheten til ADSL Fri Fart eller ADSL 2+ Fri Fart til kampanjepriser. Eksisterende ADSL2+ kunder vil også få kampanjepris.