Gammel Adolfsen-våpendrager til Topnordic

Tidligere finansdirektør i Merkantildata, Carl Espen Wollebekk, mønstrer på som arbeidende styremedlem i Topnordic.
Danmarks største it-forhandler og systemintegrator, Topnordic, fortsetter sin offensive vekststrategi i Skandinavia. Nylig overtok selskapet norske iTechnology fra PSI Group. Nå styrkes selskapet med Carl Espen Wollebekk som arbeidende styremedlem, skriver selskapet i en pressemelding.

Carl Espen Wollebekk har tidligere vært finansdirektør i Norsk Data AS, økonomi- og finansdirektør i Ementor, og konserndirektør i Merkantildata. Han er i dag selvstendig næringsdrivende i konsulentselskapet Formentor, styremedlem i norske Hands ASA og svenske Scribona AB. Nå blir Wollebekk eneste norske styremedlem i iTechnology, den norske virksomheten til Topnordic.

Ambisjonene for selskapet er store. Fra en omsetning på 100 millioner kroner, skal selskapet vokse til 500 millioner kroner i Norge innen fem år. Konsernomsetningen er nå over to milliarder kroner på årsbasis.

-- Ved å implementere Topnordics e-handelsportal, og ansette de beste hodene i bransjen, kan vi vokse betydelig. Topnordic har i dag en unik forretningsmodell og denne vil gi oss slagkraft i det norske markedet. Vår størrelse og bredde vil gi kundene betydelig rimeligere innkjøp, sier Carl Espen Wollebekk.

Topnordics ekspansjon bygger både på egen vekst og på oppkjøp. Senest har Topnordic kjøpt Mærsk Datas maskinvare-division og Ementor Danmarks computer-division. Selskapet har også etablert seg i Landskrona i Sverige og planlegger fortsatt svensk ekspansjon.