Går inn i CA-ledelsen

Går inn i CA-ledelsen

Etter flere år som forretningsansvarlig for datalagring i HP, har Bjørn Kløvvik valgt å forlate sin post for å gripe fatt i nye utfordringer i Computer Associates.

Etter at han i 1983 ble ferdig med sin ingeniørutdanning med spesialisering innen telematikk, begynte Kløvvik som kommunikasjonsansvarlig for Mainframe/s390 i Sparebanken Oslo.

Deretter var han teknisk direktør i April Data (en del av Proffessional Systems,) transition manager for Compaqs supportavdeling i Irland og ansvarlig for Pre-Sales i Compaq på sitt rulleblad.

Kunne ikke si nei

I sin periode i April Data var Bjørn Kløvvik også med på etablere en supportavdeling for mennesker med bevegelsesvansker i samarbeid med Norges Handicapforbund. Et prosjekt som var så vellykket at det ble videreført i Telenor da selskapet kjøpte Proffessional Systems i 1995.

– Jeg valgte å hoppe av HP da Dag Honningsvåg, Country Manager for CA i Norge, presenterte mange nye og spennende utfordringer for meg i CA. Min jobb vil være å videreutvikle en pre-sales avdeling som allerede i dag består av noen av landets dyktigste it-konsulenter, sier Bjørn Kløvvik.