Gardermoen velger ErgoGroup

Digitale Gardermoen IKS har valgt saksbehandlingsløsningen ePhorte fra ErgoGroup.

De seks kommunene det gjelder har totalt 80.000 innbyggere og omfatter Eidsvoll, Gjerdrum, Hurdal, Nannestad, Nes og Ullensaker.

- Løsningen fra ErgoGroup er valgt på bakgrunn av funksjonalitet og brukervennlighet. Med denne leveransen er vi på vei mot Digitale Gardemoens IKS overordnede mål for felles anvendelse og standardisering av IKT i kommunene på Øvre Romerike, sier prosjektleder Sven Birkenes i Digitale Gardermoen.

- Vi er godt fornøyd med at Digitale Gardermoen IKS har valgt å inngå avtale med oss. Elektronisk saksbehandling effektiviserer administrative rutiner og bidrar til forsvarlig dokumentsikkerhet. Derfor er denne avtalen viktig, ikke bare for administrasjonen i kommunene på Øvre Romerike, men også for innbyggerne som er bosatt i de aktuelle kommunene, sier Terje Mjøs, administrerende direktør i ErgoGroup.

Alle de seks kommunene skal etter planen være i drift med ePhorte i løpet av 1. halvår 2006. Avtalen dekker moduler for arkiv og generell saksbehandling, samt saksbehandling innen teknisk sektor.

Om lag halvparten av ErgoGroups 200 ePhorte kunder er kommuner fordelt over hele landet. ePhorte fra ErgoGroup er et system som er enkelt i bruk, samtidig som det ivaretar kravene i henhold til Noark-4 standarden.