Gikk for Microsoft-gull

Det finnes over 2.500 it-bedrifter i Norge og det er kun 40 som har status som Microsoft Gold Certified Partner. Exinet er siste skudd på stammen.

Exinet har oppnådd status som Microsoft Gold Certified Partner, opplyser selskapet i en pressemelding.

Microsoft Gold Certified Partner er det øverste nivået i Microsofts partnerprogram, og representerer toppnivået av Microsofts løsningspartnere.

Selskapene må oppfylle strenge krav til sertifisert personell og kundereferanser, og har tilgang til unike ressurser fra Microsoft som gir dem et stort fortrinn i markedet. Microsoft anbefaler at alle organisasjoner som etterspør tekniske løsninger bør sikre at valgt forhandler er sertifisert innenfor Microsoft Partner Program og har bevist relevant kompetanse, heter det i meldingen.

Det som avgjør

- Kompetanse bør være et viktig kriterie når bedrifter velger it-leverandør. Med stadig mer komplekse systemer og en rivende teknisk utvikling er det kompetanse hos leverandøren som til sist avgjør om bedriften får gode og kostnadseffektive løsninger. Derfor er jeg svært tilfreds med at Exinet nå har oppnådd det høyeste kompetansenivået hos Microsoft. Det er et bevis på vår høye kompetanse og gir en trygghet for våre kunder, sier daglig leder Tore Fremmersvik i Exinet.

Exinet ble etablert i 2000 og består i dag av 21 medarbeidere. Omsetningen i 2005 var totalt 28 millioner kroner.