Gikk til gull for Microsoft

Gikk til gull for Microsoft

Siemens Business Services AS har oppnådd status som Microsoft Gold Certified Partner.

En slik status er ikke bare en formell synliggjøring av de ansattes kompetanse innenfor Microsofts løsninger, men også en anerkjennelse av Siemens Business Services AS som en sentral og viktig samarbeidspartner for Microsoft, både lokalt, regionalt og globalt, sier SBS i en pressemelding.

- Microsoft Gold Certified partnere holder det høyeste nivået blant Microsofts løsningspartnere og får tilgang til verktøy og support, nødvendig for å utvikle posisjonen i markedet sammen med Microsoft. Som Gold Certified Partner har Siemens Business Services de tetteste relasjonene til Microsoft, sier Jan Opseth Kiese, Partner Group Manager i Microsoft Norge.

Klar sammenheng

- En undersøkelse fra Burlington Report viser klar sammenheng mellom antall ansatte som innehar Microsoft sertifiseringer, og antall prosjekter som gjennomføres i henhold til budsjett og fastsatte milepæler. Samme undersøkelse viser i tillegg at nedetid på installasjoner reduseres vesentlig ved økt antall ansatte som innehar Microsoft sertifiseringer, forteller divisjonsdirektør for Solutions i Siemens Business Services AS, Erlend Kristoffersen.