Girer opp med nye telefoner

Girer opp med nye telefoner

CANNES: Sony Ericsson holdt en veldig lav profil under 3Gsm World Congress i forrige uke. Årsaken er at de tirsdag i neste uke vil ha en stor lansering i de fleste europeiske land.
CANNES: -- Vi skal ha en lansering av flere nye produkter mellom 3Gsm World Congress i Cannes og Cebit-messen i Hannover som åpner 17. mars. Vi ønsker ikke å drukne under lanseringene i Cannes, og vil ha de nye telefonene og andre produkter med oss i bagasjen når vi drar til Cebit, sier Jan Wareby til Computerworld.

Wareby er nestkommanderende og markedsdirektør i Sony Ericsson. Informasjonsdirektør Nina Eld bekrefter at lanseringen vil skje tirsdag 9. mars, i Oslo og i en rekke andre europeiske hovedsteder.

Ledelsen i Sony Ericsson er meget tilbakeholdne om hva de skal lansere i neste uke, men etter det Computerworld erfarer er det gode muligheter for at de vil komme med en eller flere modeller som har edge, en umts-light standard. Mobilprodusenten ventes også å komme med nye billigtelefoner.

Roterende skjerm

Før 3Gsm World Congress gikk det rykter om en ny modell kalt T650. I Cannes ble T650 ikke lansert, og derfor er det gode muligheter for at den vises for pressen i neste uke. I følge nettstedet Mobileburn.com skal denne telefonen ha et kamera på 1.3 megapiksler, minnekortplass og Bluetooth-funksjonalitet.

Jan Wareby viser fram Symbian-smarttelefonen S0505iS, aget for det japanske 3G-nettet til FOMA/NTT Docomo. Telefonen har roterende skjerm, slik som Motorola V80. Sony Ericsson-dingsen har et kamera på hele 1,3 megapiksler, som er neste steg i utviklingen av mobiltelefoner.

Interessant løsning

Vareby ville ikke kommentere om S0505iS-modellen kommer i verifisert utgave til Europa, men mener løsningen er interessant med tanke på 3G og umts som nå blir innført i mange europeiske land.

Sony Ericsson vil garantert lansere T630, oppfølgeren til salgssuksessen T610 som i Cannes ble kåret til verdens beste mobiltelefon. T630 har en mye bedre skjerm enn forgjengeren.