Gjemmer en million piksler

Gjemmer en million piksler

I kjølvannet av suksessen til Milliondollarhomepage forsøker nå en nederlender å tjene seg rik. Er dette årets dårligste ide?

Etter at The Milliondollarhomepage.com har fått oppmerksomhet i hele verden har en rekke etterfølgere prøvd å kopiere suksessen til den britiske studenten Alex Tew. En norsk student forsøkte, mens i en lignende webside Sverige samler inn annonsekroner for Firefox.

 

Den nyeste varianten er enda mer dristig. Websiden The Hiddenmillioneuro.com laget av nederlenderen Koen Kastermans baseres på akkurat samme prinsipp, men forskjellen er at siden er helt svart, Ingen av annonsene er synlige før du "vasker" med pekeren over websiden. Først da dukker annonsene opp.

 

Over hele side ligger det gjemt annonser for en million euro (rundt åtte millioner kroner). Det er i alle fall planen. Webstedet har hittil bare solgt én annonse. Men Kastermans har godt håp om at konseptet er bra nok til at pengene vil renne inn etter hvert.

 

- Folk blir nysgjerrige når de ser en svart webside som de kan avdekke med musa. De fleste vil ha ønsket å se hele side, sier han til De Telegraaf.

 

Ifølge studenten har han gått rundt med ideen i mange år, men satte den først ut i praksis etter han så at The Milliondollarhomepage.com ble en suksess. Foreløpig er millionene for Kastermans like skjult som annonsene på websiden hans.

 

Les også: Selger piksler for Firefox
Ble mangemillionær på piksler

Selger nettsted pixel for pixel