Gjenåpnet røykerom

Gjenåpnet røykerom

Axitis nye administrerende direktør, Steffen Hellum, sluttet i Eunet 4. desember. Dagen etter gjenåpnet han røykerommet på sin nye arbeidsplass.
Etter 10 år i EUnet med opp- og nedturer sluttet Steffen Hellum 4. desember. Dagen etter var han på plass som ny administrerende direktør i Axiti. Han hadde tenkt seg litt ferie, men fant ut at det var like greit å komme igang før årsskiftet.

Den første beslutningen som ny sjef var å gjeninnføre røykerommet.

-- Hvorfor skiftet du jobb?

-- Vel, 10 år i samme selskap er lang tid, og nå er jo Catch inne i en konsolideringsfase. Det lå i kortene at tiden for et skifte var inne. Det er flott å hoppe av på toppen.

-- Hva er det beste/verste ved å skifte jobb?

-- Det verste er jo at etter 10 år er det slutt på en epoke. De fleste av oss skal jo jobbe i ca 40 år, og jeg har lagt igjen en fjerdedel av min yrkeskarriere ett sted. Man blir jo litt satt i gammel posisjon, selv om jeg har hatt en fantastisk tid i Eunet. Det beste er nye folk, produkter, settinger og utfordringer. Axiti har hatt en formidabel vekst og er et spennende selskap.

-- Din største utfordring i ny jobb?

-- Det blir å fortsette veksttakten og ta skrittet inn i ip-verdenen, og ip kan jeg jo. Det er viktig å komme dit fort.

-- Hvis du kunne valgt en helt ny bransje/karriere/utdanning. Hva ville du gjort og hvor ville du vært?

-- Da ville jeg ha vært rockegitarist. Og aller helst ville jeg ha stått på scenen og backet Sondre Lerche nå på lørdag.