Gjennombrudd for Nimbus

Gjennombrudd for Nimbus

Nimbus Software hadde i 2003 en omsetningsøkning på over 300 prosent på Nimbus-produkter solgt på det internasjonale markedet. Utsiktene for 2004 ser svært gode ut.

Nimbus Software AS, kan vise til et driftsresultat på 4,8 millioner kroner av en omsetning på 14,5 millioner kroner for 2003. Dette er en økning på 46 prosent fra 2003. Det var spesielt det amerikanske markedet som bidro til det gode resultatet.

- Vi er svært godt fornøyd med 2003 og spesielt den mottagelsen våre løsninger har fått internasjonalt. Det at vi til stadighet vinner i konkurranse med verdens største it-selskaper, også i deres egen bakgård, er et bevis på at våre produkter treffer blink. Det er langt fra tilstrekkelig å ha like gode produkter som dine konkurrenter når du er et lite ukjent norsk programvareselskap - du er rett og slett nødt til å ligge et godt hestehode foran hva gjelder både funksjonalitet og kvalitet på produktene, sier salg- og markedsdirektør Dag Lund i Nimbus Software.

Han legger til at Nimbus i 2003 har fått innpass hos store drifts- og tjenesteleverandører innenfor outsourcing, ASP, ISP og MSP.

- I tillegg har vi inngått kontrakter med selskaper som befinner seg på Fortune 500-listen. Vi har i løpet av året som har gått lansert en rekke nye produkter, etablert oss i Sverige og fått et godt fotfeste i det amerikanske markedet gjennom vår samarbeidspartner, Converse Software. Vi ser meget lyst på 2004 og vil fortsette vår internasjonale ekspansjon.