Gjensidige går for Fast

Gjensidige går for Fast

Gjensidige Forsikring har valgt søkeløsningen fra Fast-partneren Comperio. 2.500 medarbeidere skal spare tid på bedre gjenfinning av informasjon og innhold.

Gjensidige Forsikring estimerer i dag at opptil 30 prosent av en kundebehandlers tid går med til å gjenfinne informasjon og innhold.

- Comperio har overbevist oss om at vi kan oppnå vesentlige besparelser ved å innføre Fast ESP som basis komponent i Gjensidiges it-infrastruktur. Fast ESP vil bli brukt til å gi våre ansatte effektiv tilgang til relevant og pålitelig informasjon, på tvers av alle kanaler og i alle arbeidsprosesser, sier ikt-direktør Jon-Oluf Brodersen i Gjensidige Forsikring i en pressemelding.

Han legger til at løsningen Comperio leverer sikrer at Gjensidiges medarbeidere får et kraftig verktøy som bidrar til å oppfylle Gjensidiges visjon om at "vi skal kjenne våre kunder best og bry oss mest".

- Og for oss er det et sentralt poeng at informasjonen ved hjelp av Fast kan hentes frem på svært effektivt vis. Comperios posisjon som Norges ledende kompetansesenter innen søk & informasjonsgjenfinning, passer godt med vår målsetting om å samarbeide med de beste, avslutter Jon Oluf Brodersen.

En arbeidsdag ekstra

- Vi ser frem til å jobbe med neste generasjons Information Management-løsninger, og er stolte av å bli valgt som strategisk samarbeidspartner for et av Norges ledende IKT-miljøer, sier administrerende direktør Jørn Ellefsen i Comperio AS.

- Med det effektiviseringspotensialet vi ser, lover vi å gjøre vårt for i praksis å kunne gi de ansatte en ekstra arbeidsdag i uken, fortsetter Ellefsen.

Comperio, som ble startet som en spin-off fra Fast i november 2004, er i rask vekst, og fokuserer på å bistå informasjonsintensive nordiske virksomheter med å løse deres behov for effektiv tilgang til all sin virksomhetskritisk informasjon.

- Gjensidige Forsikring ligger i front ved å velge en søkebasert løsning for å forbedre bedriftens effektivitet. Denne avtalen er et godt eksempel på den betydelige verdiøkende rolle en spesialistpartner som Comperio kan gi som teknologileverandør, sier administrerende direktør John M. Lervik i Fast.