Gjør 35mm film digital

Gjør 35mm film digital

Perfection 2580 Photo er en skanner som inneholder en automatisk filminnlegger for digitalisering av 35mm film.
Perfection 2580 Photo er ifølge produsenten Epson verdens første skanner som inneholder en automatisk filminnlegger for digitalisering av 35mm film. Negativene eller lysbildene legges i skanneren og skanneren gjør resten.

Skanneren er utviklet for hjemmebruk og amatørfotografer som ønsker enkel skanning med høy kvalitet fra 35mm film. Perfection 2580 Photo inneholder også funksjoner for restaurering av gamle fotografier og kan skanne film til fotostørrelser med høy kvalitet.

Den innebygde filminnleggeren gjør det enkelt å skanne 35mm film. Det eneste brukeren trenger å gjøre er å legge inn filmen, og filmen skannes automatisk i opptil A3-format. Med flerfotomater som tilleggsutstyr kan filminnleggeren skanne opptil 24 foto automatisk, noe som gjør at brukeren kan fremkalle, restaurere og arkivere alle sine gamle bilder svært raskt.

Skanneren har en oppløsning på 2400 x 4800 dpi. Epsons programvare for fargerestaurering og for fjerning av støv og riper kan fikse game bilder. Høye skanninghastigheter oppnås med USB 2.0-grensesnitt og kompatibilitet med standard USB 1.1.

Skanneren har et brukervennlig kontrollpanel som krever kun ett-klikks skanning til e-post, internett, lagring og kopiering.

- Dette gjør skanning til en lek for uerfarne brukere, sier salgssjef Bjørn Inge i Epson.