Gjør suksess med adsl2+

Lille Mimer i Ålesund har tilbudt bredbånd med opptil 24 Mbps siden i sommer og hanker inn kunder.

- Vi er tidlig ute med det meste. Det må vi være for å overleve. Vi har tilbudt dette som et kommersielt produkt siden august og har fått veldig mange kunder på det, sier daglig leder Frode Siem.

 

Adsl2+ er på full fart inn i det norske markedet. De siste som flagget sine nye tilbud var Catch og Bluecom som skal tilby de største byene og tettstedene hastigheter på opptil 20 Mbps, som er rundt fem ganger raskere enn hva som er mulig med den mest utbredte adsl-teknologien

 

Kjapt 

 

Mimer i Ålesund tilbyr derimot hastigheter opp i mot 24 Mbps, og har gjort det i over to måneder, til lavere priser. Binder du deg til to år for du 24 Mbps inn og 1,2 Mbps ut for 649 kroner i måneden.

 

Det er derimot en hake ved det hele. Du må bo i Møre og Romsdal.

 

- Du kan få bredbånd av oss i andre deler av landet, men vi er begrenset til å tilby de samme hastighetene og produktene som Telenor tilbyr. Da leverer vi nemlig på Telenor sitt utstyr. Vi putter inn noe ekstra, som statisk ip-adresse for eksempel forteller Siem.

 

Fiberlegger fylket

 

Mimer når 80 prosent av befolkningen i Møre og Romsdal med sine tjenester og har en aggressiv plan om å fiberlegge fylket.

 

- Vi bygger nett selv. Vi vil være en leverandør som skal være uavhengig av Telenor i infrastrukturen. Vi har allerede lagt ut veldig mye fiber  i Møre og Romsdal. På den måten får vi kontroll på verdikjeden ut til sluttkundene, sier Siem.

 

Så langt mottar over 1.000 kunder Mimers raskeste bredbåndstjene. Selskapet tror de når en omsetning på over 70 millioner kroner i år.

 

Les også: Dette er ADSL2+