Gjorde narr av samferdselsministeren

Gjorde narr av samferdselsministeren

Komikeren Atle Antonsen fikk deltagerne på Norsk Teleforum til å hikste av latter da han holdt et hysterisk språkkurs på nordnorsk for samferdselsminister Torild Skogsholm.

GOLSFJELLET: Både deltagere og statsråd Torild Skogsholm var på forhånd "advart" om at Bredbåndskonsulentene, i skikkelsene til komikerne Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen (kjent fra NRKs Team Antonsen) skulle delta på Norsk Teleforum. Dette er telebransjens viktigste konferanse og møteplass.

Knut Moen i arrangørkommiteen har i et intervju med Computerworld sagt med et smil at det er for mange telekomledere, operatører og leverandører som er for selvhøytidelig og har for lite selvironi.

For å gjøre noe med dette hyrte Norsk Teleforum inn NRK-kjendisene Atle Antonsen og Bård Tufte Johansen. Og responsen fra deltagerne var god.

Ble skadet av mobilbruk

Antonsen og Johansen tok virkelig kornet på Samferdselsminnisteren da de intervjuet henne og holdt et hysterisk morsomt språkkurs på nordnorsk. Komikerne gjorde dessuten ablegøyer med telebransjens mange snurrige faguttrykk og forkortelser.

Blant annet hadde de et forrykende innslag om en person som snakket i hakkende forkortelser etter å ha sendt for mange tekstmeldinger med mobiltelefon. Eller som Bård Tufte Johansen sa det; Sms-fr.kr.tlsr.

Atle Antonsen er kjent som en god plystrer, men under Norsk Teleforum beviste han også kan synge - vel og merke ikke på rim. Til Storefjell hadde den godeste Antonsen nemlig med seg en sang som han hevdet mora hans hadde skrevet.

Latterbrøl

Sangen som visstnok skulle være den offisielle sangen for norsk Teleforum 2004, var laget på melodien av Tordenskiold og kompani, men teksten gikk humoristisk ikke opp på rim. Dermed ble det kaos og latterbrøl da rundt 300 deltagere prøvde å synge denne under en middag.

Nederst på sangarket sto det: "Atle, du må ringe meg etter opptredenen og fortelle hvordan det gikk. Hilsen Mamma".

La oss håpe at han gjorde det.  :-)