Godt år for Basefarm

Godt år for Basefarm

Basefarm oppnådde svak vekst i 2003 sammenlignet med året før. I inneværende år regner de med kraftig vekst på alle områder.
Basefarm AS, som er en aktør innen applikasjons- og serverdriftstjenester, hadde ifjor en totalomsetning på 43,1 millioner kroner og et driftsresultat på 3,75 millioner kroner. Til sammenligning hadde Basefarm året før en omsetning på 41 millioner kroner og et driftsresultat på 3,69 millioner kroner.

Basefarm, som ble etablert i 2000, er i dag en stor aktør innenfor drift av internettjenester og andre integrerte servertjenester med 42 medarbeidere og forventer i år en omsetning på 64 millioner kroner.

-- Til tross for et vanskelig første halvår var fjoråret totalt sett positivt for Basefarm. Blandt høydepunktene var kontrakter med flyseselskapet Norwegian, Ascehoug Forlag (nettportalen Lokus), Lånekassen og Statens Helsetilsyn. Vi har i tillegg brukt året på å etablere oss i Sverige, og er nå igang med nye kunder der. I desember gjorde vi en avtale med TDC (tidligere Tele Danmark) virksomhet for serverdrifts-avdeling, sier adm.dir. Grethe Viksaas i Basefarm AS, i en pressemelding fra selskapet.

Hovedaksjonærene i Basefarm er Schibsted, de ansatte og private investorer.