Godt resultat for konsulenter

Godt resultat for konsulenter

Bouvet og direktør Sverre Hurum økte omsetningen med over 50 prosent.

Konsulentselskapet Bouvet AS oppnådde i første kvartal et resultat før skatt på 10 millioner kroner. Omsetningen i samme periode var 79,4 millioner kroner. Resultatmarginen ble dermed 12,6 prosent.

Dermed økte omsetningen med 54 prosent og resultatet økte med hele 98 prosent sammenlignet med året før, skriver selskapet i en pressemelding.

- Vi startet 2006 med en meget god ordrereserve og flere spennende oppdrag har kommet til i løpet av første kvartal. Sammen med vellykket rekruttering og økt faktureringsgrad oppnådde vi god vekst og lønnsomhet i første kvartal. Dyktige medarbeidere, godt humør og ikke minst lojale og fornøyde kunder gjør at vi ser lyst på resten av 2006, sier administrerende direktør Sverre Hurum.

- Bouvet har de siste årene opparbeidet seg en posisjon i tet-sjiktet av norske konsulentselskaper som gjør at vi vinner mange av de mest attraktive oppdragene. Dette gjør samtidig at vi tiltrekker oss de beste fagfolkene i Norge, noe som er viktig i et opphetet arbeidsmarked som det vi har i Stavanger-regionen, sier direktør for Region Vest, Nils-Olav Nergaard.