Godteri-inspirert Sony-Walkman

Godteri-inspirert Sony-Walkman

Sony lot seg inspirere av fruktgele når de utviklet sin kommende mp3-spiller.

Sonys designteam lot seg inspirere av amerikanske «jeallybeans» når de skulle utvikle sin nye Network Walkman, som kommer for salg i løpet av året. Mp3-spilleren er bønneformet og vil selges i farger som matcher ulike smaksvarianter av gelegodteriet, inkludert lys blå, lys rosa, svart og hvit.

Som andre Mp3-spillere fra Sony vil modellene støtte både mp3 og ATRAC3plus format. Musikkinformasjonen vises på en liten OLED-skjerm (organic light emitting diode) og det benyttes et Lithium Ion batteri som skal ha en driftstid på 50 timer mellom hver opplading.

Lynrask opplading

Batteriet gir mulighet for rask ladning og skal være i stand til å spille musikk i tre timer etter å ha blitt ladet i bare tre minutter. Spilleren vil være tilgjengelig i totalt fire forskjellige utgaver med hhv. 512 og 1024 MB lagringskapasitet og med og uten FM-radio. NW-E205 og NW-E305 har begge en lagringskapasitet på 512 megabyte og sistnevnte har FM radio. NW-E207 og NW-E307 har en kapasitet på en gigabyte og sistnevne FM-radio.

Sony Network Walkman

Ifølge Sony vil tre av modellene dukke opp på det Europeiske markedet, men det er fortsatt uklart hva de vil koste i Norge. I USA vil spillerne bli tilgjengelig i oktober og toppmodellen vil koste 180 dollar (1 170 kroner).