Gold-pc med Media Center

Gold-pc med Media Center

Den nye Packard Bell iXtreme Gold er skreddersudd for underholdning.

Packard Bells oppdatering av iXtreme-serien, iXtreme Gold, tilbyr sikkerhet og underholdning. Pc-en har fingeravtrykksleser, eget passordprogram, enkel tilkobling for eksterne multimedieprodukter og Windows XP Media Center Edition 2005, skriver selskapet i en pressemelding.

iXtreme Gold kommer med Microsoft Windows XP Media Center Edition 2005. Det er egne taster for direkte tilgang til Windows XP Media Center på fronten av kabinettet. Pc-en kommer også med fjernkontroll for å gjøre det enda enklere å bruke Media Center. Digital og analog TV-mottak og PVR, personal video recorder, og EPG, Electronic Programe Guide, er andre nyttige funksjoner på denne datamaskinen.

Ved knapper på toppen av frontpanelet er det nå enda enklere å se på film, høre musikk eller se på bilder fra ferien.

Lett tilkobling

Kabinettet er utviklet for å legge utstyr man skal koble til maskinen. MP3-spiller, mobiltelefon og ekstern harddisk ligger trygt i en smart nedsenkning på toppen av pc-en. I tillegg ligger to USB-porter skult på toppen, og et trykk er nok for at portene skal komme til syne og bli tilgjengelige

PC-en leveres med OmniPass passordprogramvare, som gir eieren av maskinen mulighet for å passordbeskytte tilgang til programmer, administrere passord som brukerne oppretter på nettsteder og i tillegg gjør det enkelt å kryptere filer. Sikkerhet- og virusprogrammet Symantec Norton Internet Security er også installert på pc-en.

Mye vare for mye penger

Under kabinettet har iXtreme blant annet AMD- eller Intel prosessor, opp til 4GB DDR/DDR2 RAM, inntil 800GB harddisk, ATI eller nVidia grafikkort. PC-en har en DVD+R9 spiller, USB 2.0 og IEEE-1394 porter, en 15-in-1 minnekortleser og mulighet både for trådløs og Bluetooth-tilkobling.

Pc-en vil være til slags i Elkjøp-butikene i slutten av oktober, og koste mellom 11.000 og 13.000 kroner. Prisen er uten skjerm.