Google dropper Bing-kopi

Google dropper Bing-kopi

Bildeglipp for Google.

Sent i forrige uke prøvde Google ut bakgrunnsbilder på hjemmesiden til søkemotoren sin. Dette gikk ikke helt etter planen, da de støtte på en programevareglipp. Planen var nemlig at samtidig som bakrunnsbilder kom opp skulle det stå en forklaring til hvofor de var der. Det kom ikke med.

Den opprinnelige planen til Google var å la bakgrunnsbilder rulle over skjermen i 24 timer som skulle fungere som en slags demo relatert til den kommende bakrunnsinnstillingen de har planlagt.

Opprørte brukere

Mange var sinte og uttrykte sin frustrasjon på Twitter da Google-siden, som vanligvis ser ganske så simple ut, fikk et mer avansert utseende med bakrunnsbilder.

Grunnen til at forklaringen til dette ikke kom opp på Google sine sider, var grunnet et bug, og derfor var det mange som trodde at Google hadde skiftet utseende permanent.

De som likte "Bing-ifiseringen” av Google trenger ikke fortvile, for muligheten til å velge bakrunnsbilder er der fortsatt. Alt du trenger å gjøre er å gå til Google.com, og logge deg inn på Googles tjenester. Nederst I venstre hjørne kan du trykke på lenken “Skift bakrunnsbilde”. Her kan du til og med laste opp dine egne bilder.