Gratis MMS en måned til

Netcom lar sine kunder få sende MMS gratis også i november. Årsaken er blant annet noe ustabilitet i nettet.
Netcom skriver i en pressemelding at bruken av MMS har skutt i været. I oktober beregner selskapet at det vil bli sendt over to millioner meldinger i Netcom nett.

- Det er langt over hva vi hadde forventet da vi i januar startet piloten, og Norge ligger for eksempel langt foran våre naboland i antall sendte meldinger. Antall solgte MMS-telefoner har også økt betraktelig, og det, sammen med at meldingene er gratis, har gjort denne økningen mulig, sier direktør for markedsledelse Sondre Aarrestad i Netcom.

Netcom har nå bestemt å forlenge gratisperioden fram til 30. november. Blant annet fordi stor trafikk, kombinert med umoden teknologi og komplekse tekniske løsninger, har medført ustabilitet i nettet.

- En tjeneste skal fungere optimalt for at vi skal kunne ta betalt. Vi trenger noen ekstra dager for å finjustere systemene våre, og derfor denne gladmeldingen om gratis MMS i nok en måned. Men fra og med første.desember må alle Netcoms kunder regne med å betale 2,50 kroner per melding, opplyser Aarrestad.