Gratis Office-pakke på nett

Gratis Office-pakke på nett

På ThinkFree.com kan du bruke nettleseren som gratis tekstbehandler, regneark eller presentasjonsprogram.

Det høres nesten for godt ut til å være sant, men ThinkFree.com tilbyr nå en gratis kontorpakke du kan kjøre direkte i nettleseren din. ThinkFree Office 3 inneholder både regneark, tekstbehandling- og presentasjonsprogrammer som alle er kompatible med Microsoft Office.

 

Man har mulighet for å lagre dokumenter både lokalt og på nett og du får en hel gigabyte til rådighet for dette formålet.

 

Dermed har du alltid både programmene og ThinkFree Office 3 (Klikk for større bilde)dokumentene dine tilgjengelig hvor som helst så lenge du har tilgang til en PC med internettforbindelse. Ulempen er at man må registrere seg som bruker og leve med noen annonserer.  

Blåkopi av MS Office

ThinkFree Office 3 ligner veldig på Microsoft Office. Har du kjennskap til Word, Excel eller Powerpoint, så er det en smal sak å komme i gang.

 

Eksempelvis inneholder tekstbehandleren alle funksjoner en vanlig bruker har behov for. Både tabeller, autokorrektur og en rekke fonter og formateringsmuligheter er på plass.

 

Du kan lagre dokumenter som .doc, .rtf, txt eller PDF. Du kan også laste opp vanlige Word-dokumenter, redigere dem med ThinkFree og deretter åpne dem på nytt uten problemer i Word.

 

En ting vi savner er imidlertid en norsk stavekontroll.

Del godene

ThinkFree gir mulighet for deling av dokumenter slik at flere kan jobbe sammen om en oppgave eller at andre kan se hva du har skrevet, beregnet eller presentert. Nettjenesten lar deg også laste opp og dele digitalfoto på samme måte.

 

Her kan du ta i bruk ThinkFree Office 3. Vær oppmerksom på at tjenesten foreløpig er i en betaversjon.