Gratis online virusskanning

Gratis online virusskanning

Trend Micro tilbyr gratis online virusskanning og støtter initiativer for å minske it-kløften i verden.

Antivirusselskapet Trend Micro tilbyr sin gratis online skanningsverktøy HouseCall til gjengjeld for frivillige bidrag til to veldedige organisasjoner i Europa og USA.
 
Når du bruker Trend Micros gratis online skanningsverktøy, HouseCall, får du samtidig mulighet til å gi et frivillig bidrag til disse organisasjonene. Dette kan gjøres via en link på Trend Micro sin hjemmeside, skriver selskapet i en pressemelding.

Close the Gap

De frivillige donasjonene fra innsamlingen går til organisasjonene, Close the Gap i Brüssel og Schools Online i USA. Close the Gap arbeider for å minske den digitale kløft mellom Europa, Midtøsten og Afrika.

Organisasjonen sikrer blant annet betydelig hjelp til IT-utvikling i de afrikanske landene. Les mer på www.closethegap.be.
 
Schools Online er en offentlig veldedighetsorganisasjon og representerer undervisningssiden av Relief International ( www.ri.org ). Organisasjonen hjelper dårligere stilte elever og studenter med å få adgang til Internett, samt bruke online kommunikasjon og IT i undervisningen og den tverrkulturelle dialogen. Les mer på www.schoolsonline.org

- Ved å donere gavene fra HouseCall innsamlingen til de to organisasjonene, er vi og våre brukere med på å hjelpe mennesker som ikke har de samme mulighetene som oss, sier Thomas Ludvik Næss, norgessjef i selskapet.
 
Trend Micro HouseCall ble lansert i mai 1997. Den webbaserte sikkerhetsløsningen gir brukerne en enkel mulighet til å skanne pc og fjerne virus, ormer og annen ondsinnet kode. HouseCall var opprinnelig et antivirusverktøy, men fjerner i dag også spyware og adware. HouseCall støtter browsere fra Microsoft Internet Explorer, Mozilla (Firefox) og NetScape, og er kompatibel med både Windows, Solaris og Linux.