Grete Faremo inn i Abelia-styret

Grete Faremo inn i Abelia-styret

Grete Faremo, Torger Reve og Morten Loktu er noen av de profilerte personene som er valgt inn i Abelias styre på generalforsamlingen denne uken.
Blant de nye navnene i Abelia-styret er Kai Rosenberg, kommunikasjonsdirektør i Telenor. Stig Are Mogstad fra Nera er gjenvalgt som styreleder for to år.

- Det er svært tilfredsstillende å lede et styre med så mange kompetente og profilerte personer innenfor ikt- og kunnskapsbasert næringsliv. Flere medlemmer i Abelias nye styre har lang erfaring med næringspolitiske saker og myndighetskontakt. Dette styret vil bli en viktig ressurs for å oppnå større gjennomslag og økt satsing på FoU- og innovasjonspolitikk i Norge, sier styreleder Stig Are Mogstad, i følge en pressemelding fra Abelia.

Tre år med kraftig vekst

Abelias nye styre leder en forening i vekst. Det er tre år siden Abelia ble etablert som foreningen for it- og kunnskapsbedrifter i NHO. Abelia har vokst kontinuerlig. I april passerte medlemstallet 400. I dag er 413 bedrifter med over 25.000 ansatte med. Abelia er nå den 5. største landsforeningen i NHO, skriver foreningen pressemeldingen.