Årets konsulent er kåret

Årets konsulent er kåret

Tom André Heiberg i Capgemini stakk av med seieren da prisen ble delt ut på Gamle Logen i Oslo.

Konsulentguiden, Abelia og Institute of Management Consultants Norway delte nylig ut prisen for fjerde år på rad.

Må være innovativt

Vilkårene for å bli nominert er at prosjektet skal være unikt og innovativt, faglig tungt og gjennomtenkt. I tillegg skal konsulenten utmerke seg utenfor prosjektet, som kunnskapsdeler og -formidler.

Heiberg mottok prisen fordi han ledet et rekordraskt prosjekt hvor han var med på å utvikle Netcom og Capgeminis første skybaserte løsning.

- Jeg har jobbet med mange konsulenter i løpet av mine år i telekombransjen, men dette var en av de beste opplevelsene jeg har hatt, sier salgssjef i NetCom Lasse Carlsen om Tom André Heibergs og Capgemini-teamets innsats.

Salgsverktøy

Arbeidet Heiberg var prosjektleder for besto av å skape et innovativt salgsverktøy for Netcom, der all informasjon om salgsprosesser, kunder og kunderelasjoner skulle samles i et og samme løsning.

Crm-løsningen som Netcom ønsket seg tar vanligvis lang tid å utvikle og få gjort klart til bruk, men Heiberg og teamet gjorde ferdig prosjektet i løpet av sommerferien i fjor.

Netcoms salgsorganisasjon er svært fornøyd med verktøyet og omtaler seg selv som ”Norges mest fremoverlente salgsorganisasjon” takket være salgsløsningen.