Ementor ansetter grønn sjef

Ementor ansetter grønn sjef

Ementor vil øke fokuset på miljøet med en grønn it-direktør.

Salget av it-utstyr vokser, og det betyr at mengden brukt it-utstyr som skal resirkuleres og gjenbrukes også vil øke. Ementor vil bedre sin miljøprofil med ny sjef.

- Vår hensikt er at grønn it skal være en høy prioritet for alle kunder i alle land og at vi som leverandør skal hjelpe våre kunder å forstå og øke deres fokus på grønn it, og fremdeles ha et tilfredsstillende ROI (return on investment) på sine it-investeringer, skriver selskapet i pressemeldingen hvor de også forteller at Claus Johansen er ansatt som ny direktør med ansvar for de nye grønne it-initiativene og resirkuleringsforretningen i konsernet.

- Grønn it er et konsept under utvikling og vi forventer en økende innvirkning fra dette nye konseptet innen få år, og vi har derfor ansatt Claus Johansen, sier konsernsjef i Ementor, Claus Hougesen.

LES OGSÅ: - Grønn it et salgstriks

Ementors resirkuleringsforretning har i dag en omsetning på rundt 25 millioner norske kroner, men konsernsjef Claus Hougesen forventer en vekst til 200 millioner kroner i løpet av i 2010.

- Vi vil øke vår innsats med hensyn til promotering og rådgivning til kunder i hvordan it kan bidra til en miljøagenda på tvers av og utover bedriften, sier Hougesen i meldingen.

Les om:

Grønn It