Gründerpris til it-kvinne

Gründerpris til it-kvinne

Administrerende direktør i Integrate, Kristianne Storehaug, har blitt tildelt magasinet Hennes utmerkelse 'Startknappen'.

Prisen deles ut til unge og kvinnelige fremadstormende gründere.

Storehaug vant utmerkelsen i konkurranse med 9 andre nominerte kvinnelige gründere fra en rekke ulike bransjer. Utmerkelsen ble overrakt fredag 4. januar av næringsminster Dag Terje Andersen, melder nettstedet regjeringen.no.

– Utmerkelsen er svært hyggelig for Integrate som selskap, og selvsagt også personlig. Det er gøy å få en slik anerkjennelse, og fint å få lov å være en rollemodell. I utgangspunktet er jeg ikke en tilhenger av ting som kvotering, og fokuserer heller på flinke folk der ute – og flinke jenter, ikke minst, sier Kristianne Storehaug i en pressemelding.

Intergrate er et it-selskap som leverer prosessarbeid, it-arkitektur og integrasjon. Selskapet har i 2007 vokst til over 60 ansatte.

Bygger arbeidsplasser

Juryen har bestått av næringsminister Dag Terje Andersen, direktør for Innovasjon Norge, Gunn Ovesen, sjefredaktør i Henne, Ellen Arnstad og fjorårets vinner, Arts & Crafts-gründer Birgit Løitegaard.

"Kristianne Storehaug har bygget opp en stor bedrift på kort tid. Intergrate har solid overskudd som gjør den i stand til å fortsette å vokse og utvikle nye arbeidsplasser. Storehaug bidrar med sitt framtidsrettede produkt til omstilling og innovasjon i næringslivet. Samtidig gir hun kvinner et ansikt innenfor en tradisjonelt mannsdominert bransje", skriver juryen i begrunnelsen.

Kriteriene for nominasjon til prisen er at personen må være kvinne, under 40 år – og at vedkommende har startet en virksomhet med en klar visjon, som går godt og som har utviklingspotensiale. Det er andre året prisen deles ut.